Skatekamp

Deze week staat in het teken van het skateboard. Beginners leren – met vallen en opstaan – hun board perfect controleren en de echte boardmoves. Gevorderden verleggen grenzen op verschillende skate-obstakels. Dit alles onder begeleiding van een ervaren skater. Begin je met skaten of zou je graag je skills verder uitbreiden dan is dit kamp een aanrader. Aangezien we ook naar het Provinciaal domein gaan, is het nodig om met de fiets te komen. Deze kan de ganse week ter plaatse blijven. 

Wie geen skateboard heeft, kan er een van ons huren voor slechts €5 voor een ganse week. We hebben ook valbescherming die gebruikt kan worden. Een eigen skateboard is uiteraard ook toegelaten en aan te raden.
 
 
 
 
Dit kamp gaat door in Wachtebeke in de lagere school van Sint-Laurens en is toegankelijk voor kinderen van 9 tem 15 jaar en kost €140.
We beginnen dagelijks om 9u en eindigen om 16u. We voorzien zowel 's morgens als 's avonds 1u opvang. Tijdens de pauzes voorzien wij soep en een stukje fruit. Lunchpakket en drinken moet van thuis worden meegebracht in een herbruikbare doos en fles. We willen immers gaan voor een afvalarm kamp. Een extra koekje kan uiteraard ook meegebracht worden.
 
 
 
In 2021 organiseren we 2 skatekampen: van 6 tem 9 april en van 9 tem 13 augustus (zomer: zie flyer). De kostprijs voor dit kamp tijdens de paasvakantie bedraagt €110 (zonder paasmaandag) en €140 voor een volledige week in augustus. We vullen formulieren van het ziekenfonds in zodat jullie nog een stukje van het inschrijvingsgeld terugkrijgen en het inschrijvingsgeld kan ook ingebracht worden in de belastingaangifte.
 
Inschrijven voor het zomerkamp kan vanaf 1mei. We zorgen voor een plaats voor iedereen dat ingeschreven is voor 3mei.