Obstacle Run&Bike + Omnisportkamp

 

OMNISPORTKAMP kleutertjes

 

Dit kamp is gericht op de ontwikkeling van de algemene bewegingsvaardigheden van kleutertjes. Ze kunnen zich dagelijks uitleven met leuke, creatieve activiteiten waarbij lopen, fietsen, springen, werpen, sluipen, rollen, klimmen, glijden, vangen, vallen... aan bod komen. Ons 18m lang springkasteel "de Jungle Run" zal hierbij zeker van pas komen. Er wordt ook aandacht besteed aan fietsvaardigheden: starten, stoppen, slalommen, fietsen in groep en door elkaar en voor wie kan, zijn er tal van hindernissen en schansjes. Zo zullen ze zich (later) veiliger in het verkeer kunnen begeven (van en naar school). In de turnzaal worden er tal van bewegingsparcoursen opgezet waarbij ze leren balanceren, schommelen, klimmen en klauteren, werpen en vangen,... Kortom, het leukste kleuterkamp van Wachtebeke en omstreken!                                                                                                                        

 

Obstacle Run&Bike

Met dit kamp worden de kinderen continu uitgedaagd om obstakels en hindernissen te overwinnen: alleen of in groep, al fietsend, al lopend of al spelend. We gaan lasershooten, we maken een reis rond de wereld, spelen 'Fortnite' maar dan in het echt, wanen ons James Bond, maar ook kunnen samenwerken wordt getest met allerlei leuke groepsactiviteiten. Kortom allemaal activiteiten waar ze zich volop kunnen uitleven! Het hoogtepunt voor de oudsten ligt letterlijk en figuurlijk in Puyenbroeck: we gaan BMX'en op de nieuwe bmx-piste!! Verder wordt het fietsparcours uitgezet, testen we de fietsvaardigheid en maken we een grote fietstochtMet andere woorden: leuk, leuker, leukst!

Indien je al een voorsmaakje wil, kan je gerust al wat foto's van onze vorige kampen bekijken op onze facebookpagina: www.facebook.com/Maksimovevzw/

 

 

 

De kostprijs voor het Obstacle Run&Bike kamp tijdens de paasvakantie en het zomerkamp van 14 tem 18 augustus (beiden 4 dagen) bedraagt 95 euro voor de kleuters van de 1ste en 2de kleuterklas, 110 euro voor kinderen van de 3de kleuterklas tem het 2de leerjaar en 120 euro voor kinderen van het 3de tot en met 6de leerjaar. Hierin zijn verzekering en verse soep inbegrepen. Persoonlijke benadering en veiligheid vinden we belangrijk dus proberen we de groepen klein te houden.  We leveren een fiscaal attest af en ook documenten voor de mutualiteit mag je ons bezorgen. De kostprijs voor het zomerkamp van 7 tem 11 augustus bedraagt 115 euro voor het kleuterkamp, 130 euro voor het 'Obstacle Run&Bike' kamp voor kinderen van de 3de kleuterklas tem het 2de leerjaar en 140 euro voor de oudsten.

Er kan ingeschreven worden vanaf 1 januari voor het paaskamp en vanaf 1 mei voor de zomerkampen. Iedereen dat is ingeschreven voor 3 januari/mei is verzekerd van een plaatsje.

We beginnen dagelijks om 9u en eindigen om 16u maar we voorzien zowel 's morgens als 's avonds 1u opvang. Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

Obstacle Run&bike                                        Omnisportkamp


8u - 9u: ontvangst                                   8u-9u: ontvangst
9u-10u15: activiteit 1                                9-9u45: activiteit 1
10u15-10u45: soeppauze                          9u45-10u: korte pauze
10u45-12u: activiteit 2                              10u-10u45: activiteit 2
12u-13u: middagpauze                             10u45-11u: korte pauze

13u-14u15: activiteit 3                              11u-11u45: activiteit 3
14u15-14u45: fruitpauze                           11u45-13u: middagpauze
14u45-16u: activiteit 4                              13u-13u45: activiteit 4
16u-17u: afhalen kindjes                          14-14u45: activiteit 5
                                                             15u-15u45: activiteit 6

Praktische info: 

- We gaan voor een afvalarm kamp! We vragen om het drinken in een herbruikbare fles en de boterhammen/koekjes in een koekendoos mee te geven

- Een eigen fiets die in orde is en een fietshelm is een vereiste. Ook een fietsslot is gewenst zodat we de fietsen veilig kunnen achterlaten.

- Wij voorzien dagelijks verse soep om 10u15 maar een lunchpakket en een drankje voor 's middags en een stukje fruit voor 's namiddags dient meegebracht te worden van thuis.

- Voorzie een regenjas, reservekledij en een handdoek in geval van regen.

- We fietsen zoveel mogelijk op autovrije routes maar het is echter onvermijdelijk af en toe de openbare weg te nemen. Enige ervaring met fietsen op de openbare weg is dus wel nodig.

- De fietsen kunnen, indien nodig, gedurende de ganse week ’s avonds blijven staan.

 

DRAAG STEEDS ZORG VOOR UW KLEDIJ

GELIEVE ALLE KLEDIJ TE NAAMTEKENEN !!!