Sportkampen

Kampen 2022

10-01-2018 14:00


In 2022 organiseren we terug 3 weken sportkamp:
Van maandag 11 tem vrijdag 15 april (2de week paasvakantie) en in de zomervakantie van 8 tem 12 augustus en van 16 tot 19 augustus. 
 
Paasvakantie
We organsiseren een omnisportkamp voor de kleutertjes van de eerste en tweede kleuterklas en een "Obstacle Run&Bike" kamp voor kinderen van de 3de kleuterklas tem het 6de leerjaar. De oudsten gaan onder andere ook BMX'en en nemen moeilijke obstakels op het hoogteparcours. De kampen gaan door in de basisschool van Sint-Laurens op het dokter Jules Persynplein, telkens van 9 tot 16u. We voorzien opvang van 8 tot 17u.
 
Zomervakantie
 
Van  8 tem 12 augustus  organiseren we onze reeds gekende kampen: een kleuterkamp voor de kleinsten, het "Obstacle Run&Bike" voor de ouderen, tem het 6de leerjaar. Daarnaast oraniseren we van 8 tem 12 augustus ook terug het BMX-kamp voor kinderen van het 3de leerjaar tem het 3de middelbaar. Deze week staat volledig in het teken van BMX'en en fietsen. Dagelijks kunnen we BMX'en in Puyenbroeck onder leiding van een ervaren BMX-trainer. Verder werken we aan de fietsvaardigheid en gaan we MTB'en... Dit wordt een fietstastische week!
 
Van 16 tem 19 augustus organiseren we 2 verschillende kampen: Naast onze kleuterkampen en de "Obstacle Run&Bike" kampen, is er ook het voetbalkamp waarbij de voetbalvaardigheden per leeftijdscategorie op een speelse manier zullen worden verbeterd.
 
 

 

 

 

 

 

Proficiat