Sportkampen

Kampen 2021

10-01-2018 14:00


In 2021 organiseren we terug 3 weken sportkamp Wachtebeke maar trekken we ook voor het eerst naar Moerbeke. tijdens de paasvakantie van dinsdag 6 tot vrijdag 9 april en in de zomervakantie van 9 tot 13 augustus en van 16 tot 20 augustus blijven we in Wachtebeke. Van 12 tem 16 juli kunnen kleutertjes en lagere schoolkinderen terecht op de sportsite van Moerbeke!
 
Paasvakantie
We organsiseren een omnisportkamp voor de kleutertjes van de eerste en tweede kleuterklas en een "Obstacle Run&Bike" kamp voor kinderen van de 3de kleuterklas tem het 6de leerjaar. De oudsten gaan onder andere ook BMX'en. Daarnaast organiseren we ook een skatekamp voor kinderen van het 3de leerjaar tem het 3de middelbaar. De kampen gaan terug door in de basisschool van Sint-Laurens op het dokter Jules Persynplein, telkens van 9 tot 16u.
 
Zomervakantie
 
Van 12 tem 16 juli gaan we voor het eerst buiten de Wachtebeekse grenzen en trekken we naar  de sportsite van Moerbeke met ons 'Obstacle Run&Bike' kamp
 
In augustus belove het drukke weken te worden. Van 9 tem 13 augustus organiseren we onze reeds gekende kampen: een kleuterkamp voor de kleinsten, het "Obstacle Run&Bike" voor de ouderen, tem het 6de leerjaar. Daarnaast oraniseren die week ook nog een BMX-kamp voor kinderen van het 3de leerjaar tem het 3de middelbaar. Deze week staat volledig in het teken van BMX'en en fietsen. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kunnen we BMX'en in Puyenbroeck onder leiding van een ervaren BMX-trainer. Verder werken we aan de fietsvaardigheid en gaan we MTB'en... Dit wordt een fietstastische week!
 
Van 16 tem 20 augustus organiseren we 3 verschillende kampen: Naast onze kleuterkampen en de "Obstacle Run&Bike" kampen, wordt er net zoals in de paasvakantie terug geskateboard. Deze week, voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar, staat volledig in het teken van skateboarden. Daarnaast organiseren we ook nog een voetbalkamp waarbij de voetbalvaardigheden per leeftijdscategorie op een speelse manier zullen worden verbeterd.
 
 

Inschrijven voor het zomerkamp in Moerbeke kan hier