Sportkampen

Kampen 2023

10-01-2018 14:00


In 2023 organiseren we terug 3 weken sportkamp:
Van dinsdag 11 tem vrijdag 14 april (2de week paasvakantie) en in de zomervakantie van 7 tem 11 augustus en van 14 tot 18 augustus (dinsdag 15 augustus niet). 
 
Inschrijven voor ons paaskamp kan vanaf 1 januari, voor onze zomerkampen vanaf 1mei. Inschrijfstress is niet nodig want we verzekeren iedereen een plaatsje als je bent ingeschreven voor de 3 januari (paaskamp) of 3 mei (zomerkamp). Enkel voor ons skate- en stuntstepkamp zijn de plaatsen beperkt tot 20 deelnemers en ben je er best wel snel bij.
 
Paasvakantie
We organsiseren een omnisportkamp voor de kleutertjes van de eerste en tweede kleuterklas (vanaf 3 jaar) en een "Obstacle Run&Bike" kamp voor kinderen van de 3de kleuterklas tem het 6de leerjaar. De oudsten gaan onder andere ook BMX'en en nemen moeilijke obstakels op het hoogteparcours. De kampen gaan door in de basisschool van Sint-Laurens op het dokter Jules Persynplein, telkens van 9 tot 16u. We voorzien opvang van 8 tot 17u.
 
Dit jaar is er ook een skate- en stuntstepkamp, enkel tijdens de paasvakantie. Hiervoor zijn de plaatsjes echter wel beperkt tot 20.
 
Zomervakantie
 
Van 7 tem 11 augustus  organiseren we onze reeds gekende kampen: een kleuterkamp voor de kleinsten, het "Obstacle Run&Bike" voor de ouderen, tem het 6de leerjaar. 
 
Van 14 tem 18 augustus (15augustus niet) organiseren we 2 verschillende kampen: Naast onze kleuterkampen en de "Obstacle Run&Bike" kampen, is er ook het voetbalkamp waarbij de voetbalvaardigheden per leeftijdscategorie op een speelse manier zullen worden verbeterd. Dit jaar staat dit kamp open voor kinderen van U6 tem U15.
 
 

 

 

 

 

 

Proficiat