AANBOD KAMPEN 2021!!

13-12-2020 19:41

In 2021 breiden we ons aanbod verder uit!! De kampen gaan nog steeds door in de paasvakantie en 2 weken augustus. Tijdens die weken wordt de keuze uitgebreid met een SKATEKAMP, een BMX-KAMP en een VOETBALKAMP!

 

Paasvakantie

Ons paaskamp gaat door tijdens de 1ste week van de paasvakantie, nl van dinsdag 6 april tem vrijdag 9 april. Op paasmaandag 5 april is er dus geen kamp. We organiseren die week terug ons kleuterkamp, het Obstacle Run&Bike kamp" maar ook een echt SKATEKAMP!! Het kleuterkamp is gericht op kleutertjes van de 1ste en 2de kleuterklas. De oudste kleuters mogen meedoen met het 'Obstacle Run&Bike kamp' samen met de kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar. De kinderen van het 3de tem het 6de leerjaar vormen dan de oudste groep van het Obstacle Run&Bike kamp.

NIEUW  is het SKATEKAMP voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar. De ganse week staat in het teken van skateboarden. Je leert er de basis, truckjes zonder hindernissen maar we trekken ook naar de rampen en hindernissen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren skater. Skateboard en valbescherming kan van ons worden gebruikt, maar evengoed kan het eigen skateboard meegebracht worden. Enkel een helm moet zelf meegebracht worden.

 

Zomervakantie

De kampen tijdens de zomervakantie gaan door van maandag 9/08 tem vrijdag 13/08 en van maandag 16/08 tem vrijdag 20/08.

Week 1 organiseren we onze ondertussen gekende "Obstacle Run&Bike" kampen voor kleuter tem het 6de leerjaar maar dit jaar ook een echt BMX-kamp! Tijdens het BMX-kamp gaan we 4x 2u onder begeleiding van een BMX-trainer de piste op en verbeteren we onze skills. De rest van de week zal uiteraard ook in het teken staan van fietsen en fietsvaardigheid. Dit kamp wordt georganiseerd voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar. 

 

Week 2 organiseren we terug onze "Obstacle Run&Bike" kampen aangevuld met een SKATEKAMP én een VOETBALKAMP! Het skatekamp zal vergelijkbaar zijn met dit van tijdens de paasvakantie en is toegankelijk voor iedereen uit de 3de leerjaar tem het 3de middelbaar. Het VOETBALKAMP zal toegankelijk zijn voor kinderen van u6 tem u 13. Maar hierover later meer.

Inschrijven voor de paaskampen kan vanaf 1 januari.

 

Terug