Beste bezoeker

Welkom op de website van MaksiMove. MaksiMove organiseert sportkampen in Wachtebeke met een maximum aan beweging en plezier. Ook een gezonde levensstijl en goede voedingsgewoonten vinden we belangrijk. Ga gerust eens kijken onder 'Sportkampen' indien je extra uitleg wenst over ons eerstvolgende sportkamp. 

Inschrijven voor ons paaskamp kan hier

 

Tot binnenkort! 

Gert, Isabel en Mattis

Nieuws

Update aantal vrije plaatsen

22-03-2021 14:53
Update over de beschikbare plaatsen:
2 kleutertjes
2 Obstacle Run&Bike (oudsten)
Obstacle Run&Bike (jongsten): volzet
skatekamp: volzet

Sportkamp paasvakantie

21-03-2021 10:40

Voorlopig gaan onze sportkampen in de paasvakantie 'gewoon' door. We zullen groepen van 10 kinderen maken en sturen voor de start van het kamp de verdeling door zodat zoveel mogelijk vriendjes samen kunnen zitten. We hopen dat er ondertussen geen extra verstrengingen meer bij komen. Door de herverdeling zijn er nog een paar plaatsjes vrij gekomen

2 kleutertjes
2 Obstacle Run&Bike (kleinsten)
2 Obstacle Run&Bike (oudsten)
skatekamp is volzet.

We trekken naar Moerbeke van 12 tem 16 juli!

17-01-2021 13:53

We breiden ons aanbod voor dit jaar verder uit: We trekken naar Moerbeke met ons "Obstacle Run&Bike" kamp. Van 12 tem 16 juli zullen kleuters en lagere schoolkinderen zich volledig kunnen uitleven op de sportsite. Meer informatie kan je vinden onder 'kampen'.

Inschrijven voor dit kamp kan vanaf 1 april. Om ervoor te zorgen dat ouders geen inschrijfstress moeten hebben, mag iedereen dat inschrijft voor 3 april zeker komen.

Inschrijven kampen augustus

12-01-2021 21:15

Heel wat ouders vragen zich af van wanneer er kan ingeschreven worden voor onze kampen in augustus. Dit kan vanaf 1 mei. Om 'inschrijfstress' overbodig te maken, zullen we ervoor zorgen dat iedereen die voor 3 mei is ingeschreven, alleszins kan komen.

AANBOD KAMPEN 2021!!

13-12-2020 19:41

In 2021 breiden we ons aanbod verder uit!! De kampen gaan nog steeds door in de paasvakantie en 2 weken augustus. Tijdens die weken wordt de keuze uitgebreid met een SKATEKAMP, een BMX-KAMP en een VOETBALKAMP!

 

Paasvakantie

Ons paaskamp gaat door tijdens de 1ste week van de paasvakantie, nl van dinsdag 6 april tem vrijdag 9 april. Op paasmaandag 5 april is er dus geen kamp. We organiseren die week terug ons kleuterkamp, het Obstacle Run&Bike kamp" maar ook een echt SKATEKAMP!! Het kleuterkamp is gericht op kleutertjes van de 1ste en 2de kleuterklas. De oudste kleuters mogen meedoen met het 'Obstacle Run&Bike kamp' samen met de kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar. De kinderen van het 3de tem het 6de leerjaar vormen dan de oudste groep van het Obstacle Run&Bike kamp.

NIEUW  is het SKATEKAMP voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar. De ganse week staat in het teken van skateboarden. Je leert er de basis, truckjes zonder hindernissen maar we trekken ook naar de rampen en hindernissen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren skater. Skateboard en valbescherming kan van ons worden gebruikt, maar evengoed kan het eigen skateboard meegebracht worden. Enkel een helm moet zelf meegebracht worden.

 

Zomervakantie

De kampen tijdens de zomervakantie gaan door van maandag 9/08 tem vrijdag 13/08 en van maandag 16/08 tem vrijdag 20/08.

Week 1 organiseren we onze ondertussen gekende "Obstacle Run&Bike" kampen voor kleuter tem het 6de leerjaar maar dit jaar ook een echt BMX-kamp! Tijdens het BMX-kamp gaan we 4x 2u onder begeleiding van een BMX-trainer de piste op en verbeteren we onze skills. De rest van de week zal uiteraard ook in het teken staan van fietsen en fietsvaardigheid. Dit kamp wordt georganiseerd voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar. 

 

Week 2 organiseren we terug onze "Obstacle Run&Bike" kampen aangevuld met een SKATEKAMP én een VOETBALKAMP! Het skatekamp zal vergelijkbaar zijn met dit van tijdens de paasvakantie en is toegankelijk voor iedereen uit de 3de leerjaar tem het 3de middelbaar. Het VOETBALKAMP zal toegankelijk zijn voor kinderen van u6 tem u 13. Maar hierover later meer.

Inschrijven voor de paaskampen kan vanaf 1 januari.

 

Update!

13-06-2020 17:53

Onze sportkampen gaan door! Voor week 2 hebben we een locatie toegevoegd om het contact tussen 2 bubbels te vermijden. Het kleuterkamp zal doorgaan in de basisschool Sint-Laurens vestiging dorp. Zo creëren we extra plaatsen en moeten we niemand teleurstellen.

Inschrijven zomerkampen

01-05-2020 13:31

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor onze zomerkampen van 3 tot 7 augustus en van 10 tot 14 augustus. Het is echter nog niet zeker dat sportkampen deze zomer kunnen doorgaan want dit wordt later pas beslist. Van zodra we hierover meer weten, houden we jullie op de hoogte. Het inschrijvingsgeld moet dus ook nog niet betaald worden. Maar wil je zeker zijn dat je zoon en/of dochter er bij kan zijn, dan kan je dus wel al inschrijven. 

data sportkampen 2020

20-12-2019 09:52

Het paaskamp voor kinderen van het 1ste tot 6de leerjaar heeft als thema 'Obstacle Run & Bike' en gaat door tijdens de 2de van de vakantie, van dinsdag 14 tem vrijdag 17 april 2020 in de basisschool Sint-Laurens Persynplein. Voor de kleutertjes organiseren we die week een omnisportkamp waar alle basisbewegingsvaardigheden aan bod zullen komen. 
Ook de zomerkampen gaan door in de basisschool en ook dan zijn de kleutertjes welkom:
week 1: van maandag 3/08 tot vrijdag 7/08
week 2: van maandag 10/08 tot vrijdag 14/08 

Hopelijk tot dan!

 

Eylenbosch hout en renovatie

16-04-2018 12:37

Naast Vepa sanitair uit Zelzate krijgen we nu ook het vertrouwen en de steun van Eylenbosch hout en renovatie. Bedankt Joeri! Neem zeker eens een kijkje op www.eylenboschprojecten.be

Wil je steeds op de hoogte blijven van alle nieuwtjes?

10-05-2017 22:10

Hou dan zeker onze facebookpagina in de gaten.  Er verschijnen daar regelmatig nieuwtjes, updates en je kan er ook heel wat leuke filmpjes en foto's bekijken.  Zo krijgen jullie zeker allemaal zin in onze volgende kampen, waarvoor de inschrijvingen starten 1 mei.  Wij kijken er al naar uit!

 

Dus niet vergeten... https://www.facebook.com/Maksimovevzw/