Beste bezoeker

Welkom op de website van MaksiMove. MaksiMove organiseert sportkampen in Wachtebeke met een maximum aan beweging en plezier. Ook een gezonde levensstijl en goede voedingsgewoonten vinden we belangrijk. Ga gerust eens kijken onder 'Sportkampen' indien je extra uitleg wenst over ons eerstvolgende sportkamp. 

Inschrijven voor ons voetbalkamp in de herfstvakantie kan hier  

 

Tot binnenkort! 

Gert, Isabel en Mattis

Nieuws

Opvang uitgebreid

05-05-2021 21:26

We kregen van een paar ouders de vraag of de opvang kon uitgebreid worden... We hebben hier begrip voor en breiden onze opvang uit van 8 uur 's morgens tot 17 uur 's avonds!

Inschrijvingen

30-04-2021 21:45

Wil je er zeker bij zijn deze zomer? Schrijf dan 1 of 2 mei in en we garanderen een plaats.

2 plaatsen voor de kleutertjes

25-03-2021 15:01

Er zijn nog 2 plaatsen vrij voor het kleuterkamp, de andere kampen zijn volledig volzet!

sportkamp Moerbeke

25-03-2021 09:27

In deze spannende en onzekere coronatijden zouden we bijna vergeten dat vanaf volgende week, 1 april, er kan ingeschreven worden voor ons zomerkamp in Moerbeke. Wie inschrijft voor 3 april, is zeker van een plaats! Nog even aftellen dus.

Nog steeds niet afgelast :-)

25-03-2021 09:20
Ons kamp kan voorlopig nog steeds doorgaan. Dinsdag moet de laatste horde genomen worden en komt de crisiscel van de gemeente samen om te bekijken of er in Wachtebeke extra maatregelen nodig zijn. Het blijft dus ook voor ons afwachten tot een week voor de start van ons kamp... (leuk is dit niet)
Er zijn nog steeds 2 plaatsjes vrij voor het kleuterkamp en 3 voor het Obstacle Run&Bike kamp van de oudsten.

 

Update aantal vrije plaatsen

22-03-2021 14:53
Update over de beschikbare plaatsen:
2 kleutertjes
2 Obstacle Run&Bike (oudsten)
Obstacle Run&Bike (jongsten): volzet
skatekamp: volzet

Sportkamp paasvakantie

21-03-2021 10:40

Voorlopig gaan onze sportkampen in de paasvakantie 'gewoon' door. We zullen groepen van 10 kinderen maken en sturen voor de start van het kamp de verdeling door zodat zoveel mogelijk vriendjes samen kunnen zitten. We hopen dat er ondertussen geen extra verstrengingen meer bij komen. Door de herverdeling zijn er nog een paar plaatsjes vrij gekomen

2 kleutertjes
2 Obstacle Run&Bike (kleinsten)
2 Obstacle Run&Bike (oudsten)
skatekamp is volzet.

We trekken naar Moerbeke van 12 tem 16 juli!

17-01-2021 13:53

We breiden ons aanbod voor dit jaar verder uit: We trekken naar Moerbeke met ons "Obstacle Run&Bike" kamp. Van 12 tem 16 juli zullen kleuters en lagere schoolkinderen zich volledig kunnen uitleven op de sportsite. Meer informatie kan je vinden onder 'kampen'.

Inschrijven voor dit kamp kan vanaf 1 april. Om ervoor te zorgen dat ouders geen inschrijfstress moeten hebben, mag iedereen dat inschrijft voor 3 april zeker komen.

Inschrijven kampen augustus

12-01-2021 21:15

Heel wat ouders vragen zich af van wanneer er kan ingeschreven worden voor onze kampen in augustus. Dit kan vanaf 1 mei. Om 'inschrijfstress' overbodig te maken, zullen we ervoor zorgen dat iedereen die voor 3 mei is ingeschreven, alleszins kan komen.

AANBOD KAMPEN 2021!!

13-12-2020 19:41

In 2021 breiden we ons aanbod verder uit!! De kampen gaan nog steeds door in de paasvakantie en 2 weken augustus. Tijdens die weken wordt de keuze uitgebreid met een SKATEKAMP, een BMX-KAMP en een VOETBALKAMP!

 

Paasvakantie

Ons paaskamp gaat door tijdens de 1ste week van de paasvakantie, nl van dinsdag 6 april tem vrijdag 9 april. Op paasmaandag 5 april is er dus geen kamp. We organiseren die week terug ons kleuterkamp, het Obstacle Run&Bike kamp" maar ook een echt SKATEKAMP!! Het kleuterkamp is gericht op kleutertjes van de 1ste en 2de kleuterklas. De oudste kleuters mogen meedoen met het 'Obstacle Run&Bike kamp' samen met de kinderen uit het 1ste en 2de leerjaar. De kinderen van het 3de tem het 6de leerjaar vormen dan de oudste groep van het Obstacle Run&Bike kamp.

NIEUW  is het SKATEKAMP voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar. De ganse week staat in het teken van skateboarden. Je leert er de basis, truckjes zonder hindernissen maar we trekken ook naar de rampen en hindernissen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren skater. Skateboard en valbescherming kan van ons worden gebruikt, maar evengoed kan het eigen skateboard meegebracht worden. Enkel een helm moet zelf meegebracht worden.

 

Zomervakantie

De kampen tijdens de zomervakantie gaan door van maandag 9/08 tem vrijdag 13/08 en van maandag 16/08 tem vrijdag 20/08.

Week 1 organiseren we onze ondertussen gekende "Obstacle Run&Bike" kampen voor kleuter tem het 6de leerjaar maar dit jaar ook een echt BMX-kamp! Tijdens het BMX-kamp gaan we 4x 2u onder begeleiding van een BMX-trainer de piste op en verbeteren we onze skills. De rest van de week zal uiteraard ook in het teken staan van fietsen en fietsvaardigheid. Dit kamp wordt georganiseerd voor kinderen van het 3de leerjaar tem 3de middelbaar. 

 

Week 2 organiseren we terug onze "Obstacle Run&Bike" kampen aangevuld met een SKATEKAMP én een VOETBALKAMP! Het skatekamp zal vergelijkbaar zijn met dit van tijdens de paasvakantie en is toegankelijk voor iedereen uit de 3de leerjaar tem het 3de middelbaar. Het VOETBALKAMP zal toegankelijk zijn voor kinderen van u6 tem u 13. Maar hierover later meer.

Inschrijven voor de paaskampen kan vanaf 1 januari.